Sunday, January 31, 2010

Melancong ke..... Bkt.Beruang

Sunday, January 31, 2010
Salam semua....


Weekend kali nie adalah yg plng boring utk bln Jan 10 nie... mng blh dikatekan bosan gile... so, utk menghilangkn rase bosan yg teramat nie, aku dgn roomate aku g melancong ke bkt.beruang, hehe... selain utk mghilangkan rase bosan, kami g melancong nie jgk adalah utk menghilangkan rase tension yg teramat sgt ddk kt umah... setelah siap smua, kami pn bergerak ke tmpat yg dituju... tak jauh pn bkt.beruang nie, blkng umah je... hehe.. actually sebenarnya aktiviti nie adalah utk beriadah disamping menaikkan fitness badan... lg pn kami berdua adalah partner striker di salah sebuah kelab ternama di mmu (money maker university), hehe... so, sblm game bermula tidak lame lagi, kami kena la bersiap sedia... hehe... tu la sbb utama kami melancong ke bkt.beruang nie... 

                             bandar Melaka                                            sign kem tentera
                                  yeahhh....!!                                             ape lg, panjat la...
                                      mendaki, hehe....                                  faris 7

                                          nui 14                                                mat nui dh pacit, lol...

                          tgh pikir new skill...                            imej sebenar parter striker aku...

Sekian saje aktiviti perlancongan kami... insyaAllah mulai hari nie, kami akan tiap2 hari naik bkt.beruang nie, hehe... adiaos, wassalam....

3 comments:

sI tEDI said...

g lah men air pancut kat depan MBMB tu!

Faris said...

hahaha... tu next trip!! hehe

Akif Mazlan said...

lps nih mmg jadik striker terbaek doe..
kan3?